Compass your mind – zelf hypnose workshop @ Perron 22 – 17. SEPTEMBER 2022

Hypnose is een effectieve manier om toegang te krijgen tot het onderbewuste. Het is een vorm van zelfconcentratie. In jezelf keren en je afsluiten van de omgeving. Je bent dan in trance en vanuit deze trance is het zo dat er veranderingen in het onderbewuste mogelijk zijn. 

Iedereen kan (zelf) hypnose leren en toepassen. Het kan direct worden toegepast overal en op elk moment van de dag. 

Een zelfhypnose-sessie

* duurt slechts enkele minuten. 

* Het vergt weinig voorbereiding. 

* Het is moeiteloos aan te passen naar eigen inzicht

* Het is een uitstekende hulpmiddel om jezelf beter te ontdekken en het beste  in jezelf naar boven te halen 

Mocht je meer informatie willen ontvangen of je willen aanmelden stuur dan een e-mail naar: compassyourmind@gmail.com of kijk op: https://www.compassyourmind.nl/zelfhypnose-workshop-17-september-2022/