25-01 t/m 27-01 2019 Weekendarrangement Maasheggen

25 t/m 27 januari 2019 of 22 t/m 24 februari 2019

Geniet actief van het Maasheggengebied

Samen met collega’s ontwikkelde B&B Perron 22 een bijzonder, actief en culinair arrangement: Maasheggenvlechten. Verblijf twee nachten bij een van de deelnemende accommodaties, doe mee aan een workshop heggenvlechten en geniet van het ‘Goei Leven’ in het Land van Cuijk. Wees er snel bij, want er zijn maar twintig plekken.

 

Kom mee vlechten! Combineer een lekker en actief weekend weg met een oud ambacht. Onder leiding van deskundige instructeurs leert u tijdens de workshop over de geschiedenis van de Maasheggen, over vlechtheggen en de unieke natuur in het gebied. Na deze introductie mag u zelf aan de slag. Wij zorgen voor de bijzondere culinaire aankleding en inspirerende locaties om te overnachten.

Maak kennis met het erfgoed van Boxmeer! Op zaterdag, na de lunch, maakt u onder leiding van een ‘Groeter’ een erfgoedwandeling door het historische centrum van Boxmeer. U bezoekt onder andere de Steenstraat, waar vroeger de fameuze Boxmeerse zilversmeden werkzaam waren, en maakt kennis met het oude religieuze erfgoed van het dorp, zoals het Karmelietenklooster en de basiliek.

Het arrangement

U kiest zelf een van de deelnemende verblijfsaccommodaties (Hotelklooster Elsendael, B&B De Kemp en B&B Perron 22). Uw gastheer regelt alle praktische zaken.

Het arrangement bestaat uit:

  • twee overnachtingen;
  • een workshop heggenvlechten door ervaren instructeurs (zaterdagochtend van 9.00 – 12.30 uur);
  • een bijzondere Maasheggenlunch, verzorgd door De Meerstoel;
  • een kennismaking met het erfgoed van Boxmeer onder leiding van een ‘Groeter’ (zaterdagmiddag, na de lunch);
  • een driegangendiner op zaterdagavond bij het restaurant van Hotelklooster Elsendael;
  • op zondag kunt u, indien gewenst, zelf het Land van Cuijk verkennen. U krijgt van het Regionaal Bureau Toerisme een informatiepakket over onze mooie streek.

Meer informatie of direct boeken? Neem een kijkje op de website van het RBT Land van Cuijk of neem telefonisch contact met ons op 06-46255163.